Inetereste informatii Roma

In Statele Unite nu a existat nici o crimă masa mai mare la școală. Atunci când teroriștii grevă, deci vorbesc de săptămâni. Mass-media reflectă aceste evenimente în mod frecvent, uneori chiar luni și ani.
Pentru cea mai mare ucidere în masă a studenților din istoria americană nu vorbește, chiar dacă puțini americani au auzit de ea. Se întâmplă la 18 mai 1927 in Bath, Michigan.


45 de persoane, inclusiv 38 de copii, au fost uciși în acea zi, pentru că Andrew Kehoe a fost deranjat de taxe locale.

Cu nu mai mult de 300 de locuitori, la acea vreme, baie era mic oraș Michigan, în cazul în care toată lumea știe toată lumea. A fost cunoscut faptul că Andrew Kehoe este o pasăre ciudată.
El nu atrage atenția. Nu contează cât de buni prieteni sunt oameni cu el, ei au întotdeauna un sentiment de înstrăinare.
Uzura și legende despre agresivitatea bărbatului în vârstă de 55 de ani. Unii spun că a ucis Kehoe mama ei vitregă, și a deteriorat sobă cu gaz. O altă femeie ar fi împușcat câinele ei, iar vecinii observat tratamentul său crud de animale pe fermă – o dată chiar și bătut un cal până la moarte.
De multe ori el a aruncat în aer cioate și roci și a păstrat hambar și instrumente de tip maniacal – mai curat decât casele celor mai mulți oameni.
Dar, chiar și cu un astfel de comportament ciudat, nimeni din Bath nu stie ce se va juca la 18 mai Nimic ca acest lucru sa întâmplat înainte sau după.

Un răspuns la „Inetereste informatii Roma”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *